kväll

hej hej sorry att jag inte har skrivit på ett tag men har inte haft tid jag kunde ha skrivit idag för jag va hemma och va sjuk men jag ska va hemma imorgon också har jätte ont i magen och mår lite illa inte kul men jag vet inte vad det är<3.
jag ringde min kompis idag och undra om hon ville göra någonting imorgon men hon kunde inte det va väl bra efter som att jag ska vara hemma men ville så gjärna gå till skolan imorgon.
men men på lördag kommer mammas kompis jenny och hennes son charlie och hennes lilla flicka men charlie är bara typ 3år tror jag men vad vet jag.
jag har inte träffat dom på jätte länge men det ska bli as kul men
jag vet inte vad hennes lilla baby heter så fråga inte mig om det men ser fram emot det jätte mycket
vad har ni gjort idag? vad ska ni gör imorgon? skriv gärna ,men gå in på friidaalvarsson.blogg.se och cdlh.blogg.se ses ses kram jessi<33

Skola imorgon

hej hej idag va jag med hanna det va kul vi målade naglarna
 och gorde em massa annat men vad ska ni göra imorgon men jag har skola ses
kram kram jessi<33

studiedag är med hanna jippi

hej hej kunde inte skriva igår va med sanna nästan hela dagen men fram till kl 14:00 igår va jag hos mormor på sjukhuset hå mår nog inte så  bra.
men när jag va med sanna kolla vi på stockholm-båstad det va kul just nu bloggar jag och hanna idag va jag och mamma i skärholmen och shoppa jag lägger upp bilder och priser sen.
vad har ni gjort idag? komentera gärna ses kram kram jessi<33

första inlägget

Hej jag heter Jessica jag är 11år jag kommer att blogga typ varige dag om jag kan jag he haft blogg förut men va inte så bra på att skriva men men om ni gillar bloggar så gå in på  friidaalvarsson.blogg.se och cdlh.blogg.se ses sen kram kram

RSS 2.0